top of page

Angela POSTOVAN - Medic cardiolog, categoria superioară


Bolile cardiovasculare se situează pe primul loc printre cauzele de deces la nivel global.

Acest lucru este foarte important, având în vedere că Moldova este una dintre țările ai căror rezidenți prezintă un risc ridicat.

Centrul medical ADRISAN dispune de toate echipamentele necesare pentru examinarea și stabilirea diagnosticului exact. Pacienții au posibilitatea să facă electrocardiografia, ecocardiografa, monitorizarea Holter (ECG), monitorizarea zilnică a tensiunii arteriale, să identifice factorii de risc care duc la dezvoltarea bolilor cardiovasculare, să primească un plan individual de tratament și să prevină bolile cardiovasculare.

Monitorizare holter. Aș dori să abordez mai detaliat acest aspect.

De multe ori, pacienții se adresează la noi cu aritmii cardiace, care nu pot fi văzute pe o electrocardiogramă obișnuită, sau persoane care sunt emoționale și au palpitații. Sarcina noastră este de a crea condițiile pentru o examinare exactă și completă a sistemului cardiovascular. Monitorizarea zilnică a ECG și a tensiunii arteriale, permite înregistrarea continuă a pulsului inimii, prin intermediul unui dispozitiv portabil (holter), care ajută la monitorizarea modificărilor inimii și a tensiunii arteriale a pacientului.

O parte importantă din activitatea medicului, constă în identificarea și eliminarea factorilor de risc, prevenirea manifestărilor clinice de ateroscleroză, precum și tratarea pacienților care prezintă deja manifestări clinice a bolilor coronariene. Noi instruim pacienții noștri cum trebuie să se descurce cu această boală, ce au voie și ce nu au voie să facă, ș.a.


Featured Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page