top of page

Alexandru BALTĂ - Medic dermatolog, categoria superioară


Specialist în domeniul cosmetologiei și a histologiei

Stagiu de muncă în dermatocosmetologie - peste 25 ani. Unul din cei mai buni specialiști în diagnosticarea și tratarea bolilor pielii.

Examenul histologic – este metoda esențială de diagnostic de laborator a bolilor complexe și neoplasmelor pielii și mucoaselor care face posibilă determinarea naturii acestora (benigne sau maligne).

Dermatoscopia – o altă metodă de diagnosticare, care este făcută la ADRISAN. Particularitatea acestei metode de diagnostic, permite specialistului să tragă concluzii despre gradul de siguranță al tumorilor pielii, pe baza datelor privind forma și culoarea acestora, pentru a stabili prezența melanomului și a altor tumori maligne, într-un stadiu incipient, ceea ce semnificativ crește șansele pacientului de recuperare completă.

Eliminarea tumorilor benigne (alunițe, negi, papiloame, angioma etc.) prin metoda undelor radio. Este cea mai nedureroasă metodă de îndepărtare a neoplasmelor pielii. După această metodă rămâne doar o cicatrice mică, invizibilă.

Suntem specializați în tratamentul cicatricilor și cheloide și hipertrofice, angioamelor și altor probleme asociate cu deteriorarea părului și a unghiilor.


Featured Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page